La Policia Local d'Alacant dissol 2 festes en cases i sanciona un restaurant per incomplir l'horari

També han sancionat a 18 persones per no portar mascareta
S'han celebrat 2 festes durant la nit | Unsplash | Michael Discenza

La Policia Local d'Alacant ha dissolt dos festes en cases esta nit de dimecres, i ha alçat 18 actes per no usar mascaretes i estar en grups de més de sis persones reunides. A demés, ha sancionat a un restaurant per incomplir l'horari de tancament.

Els agents policials del servici Nocturn de la Policia, han intervingut en dos ocasions per a dissoldre festes en cases organitzades durant la nit, generant soroll i molèsties als veïns i queixes de particulars i alterant el descans, que han sigut sancionades. La Policia s'ha mobilitzat cap a les 23.20 hores fins al carrer del Capità Segarra, i amb posterioritat a les 02.34 hores a l'avinguda de la Vila Joiosa.

A demés, s'ha organitzat un operatiu policial per a garantir el tancament de l'hostaleria en tota la ciutat, assignant diferents unitats a cada un dels sectors, i s'ha sancionat a un restaurant per incompliment de l'horari de tancament.

Durant la vesprada, en les vigilàncies amb controls de trànsit i patrulles per la ciutat, s'han alçat 9 actes de denúncia a persones que han incomplit l'ús de la mascareta, i s'ha dissolt a diferents grups reunits amb més de sis persones algunes sense mascaretes, interposant 9 actes per sobrepassar el límit màxim de persones.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es nega a posar-se la mascareta i acaba en la presó en Castelló de la Plana" "Pillen a 29 xics sense mascareta, bevent i consumint drogues en un parc de València"