La Policia Local d'Alacant ha dissolts 10 festes en cases i 3 botellons durant la Nit de Nadal

Els propietaris de les cases han sigut sancionats
Hi havia 3 botellons en el carrer | Pexels

L'Ajuntament d'Alacant ha informat que en l'ampli dispositiu organitzat esta nit del 24 de desembre per la Policia Local amb l'objectiu de garantir el toc de queda i la seguretat per a fer front del Covid-19 s'ha intervingut per a dissoldre deu festes en cases i tres en la via pública.

L'Ajuntament d'Alacant ha preparat un operatiu per a protegir i fer complir les mesures decretades amb els agents policials, intensificant la vigilància a peu i amb controls per a garantir el toc de queda, i amb un dispositiu fix en el barri de Joan XXIII amb diferents patrulles policials.

La Policia Local ha informat que han hagut d'intervindre per a dissoldre tres concentracions i festes en la via pública. La primera de la nit cap a les 22.20 hores en el carrer del Pare Cerdà, a on estaven celebrant una festa de Nadal que es va dissoldre.

La Policia Local també ha anat de matinada per a intervindre en el carrer del Mestre Rosillo a on estaven muntant altaveus i diferents persones s'estaven reunint incomplint el toc de queda, igual que en el carrer de Sant Joan de la Creu a on un grup de persones sense mascareta i amb música han sigut localitzats i sancionats.

Sancions als propietaris de les cases

En la Nit de Nadal, per a garantir l'estricte compliment de tots els aspectes del decret emés per la Generalitat Valenciana, s'ha reforçat la vigilància per a evitar la celebració de botellons, festes i reunions que superaren les sis persones que establix la normativa autonòmica, i també s'han controlat els locals d'hostaleria.

Concretament, la Policia ha dissolt deu festes en cases totes passades ja el toc de queda, a on els agents han hagut d'acudir per a atendre i dissoldre-les amb queixes de sorolls, que s'han saldat amb denúncies als amos de les vivendes en les que se celebraven les reunions causant molèsties als veïns.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El territori valencià supera els 4.000 brots de coronavirus entre juny i desembre" "Puig exigix a la Unió Europea solucions «immediates» per als transportistes valencians"