La Policia Local d'Alacant interposa 66 denúncies i dissol 19 festes en cases

En totes les reunions hi havia més de 6 persones
Han dissolt 19 festes | Pexels

La Policia Local d'Alacant ha interposat 66 denúncies durant tot el cap de setmana en els operatius policials desplegats per a controlar i vigilar l'ús de les mascaretes, el toc de queda, fer complir les mesures de seguretat, les festes en cases i la prevenció del consum d'alcohol en via pública per a frenar la pandèmia en Alacant.

D'eixes sancions, un total de 28 han sigut per incomplir el toc de queda i no poder justificar els desplaçaments a la ciutat, interceptats en els diferents controls estàtics de trànsit i itinerants, i a demés s'han sancionat a dos locals per no respectar les distàncies entre taules i clients, i excedir l'aforament, en el dispositiu policial organitzat de divendres a diumenge.

Els agents de les unitats Fox i servici Nocturn de la Policia, durant el cap de setmana has dissolt un total de 19 festes en cases generant soroll i molèsties als veïns i queixes de particulars, totes elles amb gent sense mascareta i amb reunions de més de sis persones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Diputació de València presenta el major pressupost de la seua història" "Alarma! Un avió procedent de Bristol ha aterrat d'emergència en l'aeroport de l'Altet"