La Policia Local de València imposa 47 multes en 5 hores per no dur mascareta

El cos de seguretat assegura que és «fonamental per a evitar els rebrots de Covid-19»
La Policia Local de València ha imposat 47 multes en només cinc hores | PLV

La Policia Local de València ha imposat este dijous un total de 47 denúncies en cinc hores per no portar la mascareta, segons ha informat este cos de seguretat, que recorda que el seu ús és «fonamental per a evitar els rebrots de Covid-19».

Precisament, el regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, manifestava ahir que la Policia Local continuarà sancionant i serà «molt estricta en el seu ús perquè és fonamental per a evitar rebrots en la 'nova normalitat».

«La Policia Local ha sancionat i sancionarà. Ha costat moltíssim arribar fins ací i no podem dilapidar l'esforç tan gran que han fet professionals sanitaris, les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, tota la societat durant el confinament», subratllava l'edil, que equiparava l'ús de la mascareta amb l'obligatorietat de l'ús del cinturó, que no es qüestiona des de fa anys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Tanquen una urbanització en els Arenals per un cas de Covid-19" "Los 15 brotes de coronavirus en el territorio valenciano"