La Policia Local de València posa 56 denúncies i alça 10 actes durant la Nit de Nadal

Han sancionat a 2 locals per incomplir la normativa
La Policia Local de València posa 66 denúncies durant la Nit de Nadala | Unsplash | Michael Discenza

La Policia Local de la ciutat de València ha denunciat a 56 persones durant la Nit de Nadal per saltar-se la restricció de mobilitat de les 00.00 hores de la nit a les 06.00 hores del matí i ha alçat deu actes per soroll de festes en cases particulars.

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) han actuat en dos locals per incomplir la normativa aprovada per les autoritats sanitàries per a fer front al Covid-19 i en tres botellons en els que han denunciat a huit persones per no portar mascaretes, informen fonts de la Policia Local.

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha destacat el comportament «exemplar» de la majoria de la ciutadania i ha manifestat que en una ciutat de 800.000 habitants, 56 denúncies és «una xifra baixa». Cano ha felicitat a tota la població que ha fet «una demostració una volta més de la seua responsabilitat per a superar esta situació».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Celebren 10 festes en cases i 3 botellons en la Nit de Nadal en Alacant" "El territori valencià supera els 4.000 brots de coronavirus entre juny i desembre"