La Policia Nacional aixeca 49 actes per incomplir amb la normativa de portar el certificat COVID

En un dispositiu conjunt de la Policia Nacional, la Unitat Adscrita a la Generalitat València i la Policia Local s'han inspeccionat un total de 18 locals d'oci en la Comunitat Valenciana

Agents de la Policia Nacional amb la col·laboració agents de la Unitat Adscrita a la Generalitat Valenciana i Policia Local han establert un dispositiu específic per a prevenció de compliment de la normativa Covid-19 en diverses zones i locals d'oci durant la nit del dissabte en la Comunitat Valenciana.

Després de la posada en marxa el divendres de l'obligació de presentar el passaport COVID en els locals de restauració i d'oci, els agents en la nit d'ahir han inspeccionat un total de 18 establiments al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

El balanç final de persones proposades per a sanció per no presentar el certificat al costat del seu DNI o document acreditatiu de la seua identitat ascendeix a 49, així com 264 actes per no portar màscares. D'igual manera s'han aixecat 68 actes per tinença de substàncies estupefaents i 5 actes per portar armes. El total de les persones identificades han estat 1784.

A més, els agents han suggerit per a sanció a 6 locals obligats a controlar l'accés de les persones amb la documentació acreditativa de vacunació.

La Generalitat Valenciana va aprovar el divendres el règim de sancions per l'incompliment de presentar el passaport COVID per a accedir a establiments d'hostaleria i restauració amb un aforament superior a 50 persones, a més de locals d'oci i d'entreteniment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quasi 705.000 persones han rebut la dosi addicional de covid-19" "Els centres de salut alerten d'un possible col·lapse davant l'augment de casos de Covid"