Posen en un dia 1.758 dosis en la carpa de vacunació covid de la plaça de Manises

Des de divendres passat s'han posat un total de 4.899 dosis en els punts mòbils de tota la Comunitat

Ahir dimarts es van administrar 1.758 dosis en el punt mòbil instal·lat en la Plaça de Manises de València. Les llargues cues que es van veure ahir en la plaça de Manises (i que arribaven fins a les torres de Serrano) ja auguraven un dia de bons resultats que es van repetir en el punt de vacunació sense cita instal·lat en el Centre Comercial Zenia Boulevard on es van posar 945 dosis.

En total 4.899 dosis

Per tant, des de divendres passat s'han posat un total de 4.899 dosis en els punts mòbils de tota la Comunitat Valenciana.

Nous punts mòbils

Per a este cap de setmana estos són els punts programats:

A Alacant, en el Centre Comercial Plaza Mar 2, es tornarà a vacunar el divendres 10 de desembre, de 15 hores a 20 hores. Igualment, a Castelló de la Plana, en el Centre Comercial La Salera, de 16 hores a 21 hores.

El dissabte 11 de desembre, a més, obrirà de nou el punt de vacunació en el Centre Comercial Benidorm Finestrat de 16 hores a 20.30 hores.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"En el 2022 Espanya rebrà el 60% de les vacunes infantils contra la Covid" "3.444 nous casos de coronavirus i dos morts en la Comunitat Valenciana"