La presència de coronavirus en les aigües residencials de València està a nivells pareguts als d'estiu

La presència del Covid-19 en les aigües residuals de la ciutat de València està remetent
Els barris de València amb major presència de Covid-19 en les aigües residuals | Àngel Ullate

La presència del coronavirus en les aigües residuals de la ciutat de València està remetent, segons les dades oferides hui per la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía. Per zones, els barris en els que s'ha trobat una major incidència són Benimàmet, Poblats Marítims, Quatre Carreres i Olivereta. Li seguixen Trànsits (Saïdia, Rascanya, Benicalap i Campanar), Extramurs i Castellar, que estan per damunt de la mitjana.

Les anàlisis en les aigües residuals també revelen que hi ha menys restes de Covid-19 en Eixample, el Saler, Natzaret, el Palmar i una part de Pla del Real. «Amb moltíssim esforç hem conseguit reduir la incidència del coronavirus en les aigües residuals de València fins a nivells pareguts als d'estiu», ha explicat Elisa Valía, qui també recorda que «la millor garantia perquè la tinença es mantinga i no tornem arrere és seguir amb el compliment de les normes per a contindre l'avanç la pandèmia».

«Les dades que oferixen les anàlisis són molt valuosos, però són especialment importants quan donen informació després d'introduir alguna modificació en les mesures per a contindre la pandèmia, com ha ocorregut recentment. Estarem molt atents a l'impacte que pot tindre l'augment de mobilitat i l'obertura d'algunes activitats econòmiques per a anticipar-nos a possibles repunts», ha conclòs la regidora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Consell diu que no es posaran més restriccions per a Falles i Pasqua" "Atenció: Identifiquen un nou símptoma del Covid-19 que afecta els hòmens"