Puig creu que les restriccions són suficients però avisa que si hi ha repunt s'actuarà «immediatament»

Puig ha defensat que el territori valencià «sempre ha adoptat les mesures des de la serenitat i el respecte»
Puig avisa que si hi ha repunt després del pont s'actuarà «immediatament» | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha recalcat este dimecres que les restriccions acordades per a fer front a la pandèmia de coronavirus per Nadal són «suficients i de moment no registraran canvis». No obstant això, si es detecta un repunt en la transmissió a conseqüència del pont, es prendran «decisions immediatament».

Puig, després de presentar la campanya 'El Nadal és valencià' de 2020, ha assenyalat sobre este tema que «ja s'ha posat en funcionament el decret per a prolongar el tancament del territori valencià fins al pròxim 15 de gener» que s'alçarà de manera excepcional els dies 23, 24, 25 i 31 de desembre i 1 de gener.

No obstant això, encara que «en principi» estes mesures, al costat del toc de queda i la limitació de comensals, són «suficients», ha assenyalat que com l'evolució de la pandèmia es monotonitza «permanentment», si dins d'una setmana, quan s'observaran els efectes del pont de desembre, es detecta un repunt «cal prendre decisions immediatament».

Puig ha defensat que el territori valencià «sempre ha adoptat les mesures des de la serenitat i el respecte» del que han plantejat els experts i «sense prendre mesures compulsives». A demés, ha recordat que es va arribar a un acord en el Consell Interterritorial de la setmana passada que «continua vigent en tots els aspectes».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avisen sobre el risc que pot suposar un medicament que pots tindre en casa" "ÚLTIMA HORA: L'oci nocturn del territori valencià pot reobrir en horari diürn"