La Diputació de Castelló posa en quarantena als bombers del parc de Nules per sis positius de coronavirus

El diputat provincial de Bombers assegura que no minvarà el treball
Els tres torns restants reorganitzaran el servici per a cobrir les 24 hores de cada jornada | Bombers de Castelló

La Diputació de Castelló ha posat en marxa el protocol sanitari de prevenció enfront de la Covid-19 després de detectar-se sis casos positius en el parc de bombers professionals de la Plana Baixa, situat en Nules.

Les mesures a aplicar contemplen posar en quarantena als professionals del parc que formen part dels dos torns que han mantingut contacte amb els sis casos positius, segons ha informat la institució provincial en un comunicat.

Esta resolució, analitzada en el comité de crisi presidit pel diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, no suposarà cap minvament en el treball, ja que els tres torns restants reorganitzaran el servici per a cobrir les 24 hores de cada jornada mentres dure la quarantena, que es prolongarà durant els pròxims deu dies, ha assenyalat la Diputació.

Els sis casos positius s'han detectat després de les proves PCR fetes al personal dels dos torns del parc de Nules afectats en informar un dels bombers que havia donat positiu per un contacte social.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 50 brots nous de coronavirus en el territori valencià" "Atenció Coronavirus: Més de 600 nous contagis en el territori valencià"