Les residències valencianes anoten quatre setmanes sense morts per covid

Gràcies a tots els controls i mesures de seguretat, les residències valencianes poden celebrar esta dada

Les residències d'ancians van ser un greu problema en l'inici de la pandèmia. Milers d'ancians que vivien en estos centres van morir per l'alta taxa de covid que circulava en elles.

La vacunació es va centrar principalment en tots ells, per a baixar de manera considerable el risc de mort per covid. A més es van realitzar molts controls per a evitar també que el virus entrés de nou en les residències i tornés a suposar un problema per als residents.

Ara, en un moment en el qual la incidència de la covid torna a pujar de manera veloç en tot el territori espanyol, les residències valencianes poden dir que porten quatre setmanes seguides sense cap mort per covid.

Segons ha informat l'Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana (Aerte) esta dada dóna esperances per a poder augmentar l'ocupació de les residències, encara que sempre estant pendents i sense baixar la guàrdia perquè no torne a succeir això de l'inici de la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat ha administrat ja gairebé 600.000 dosis extra de la vacuna contra el coronaviru" "Ómicron: la variant del coronavirus que preocupa els científics"