Sanitat començarà la vacunació del personal sanitari l'11 de gener

Sanitat començarà la vacunació del personal sanitari l'11 de gener
Sanitat començarà la vacunació del personal sanitari l'11 de gener | Europa Press

La conselleria de Sanitat conclourà entre dilluns que ve i dimarts l'administració de la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus a tots els residents i treballadors de centres de majors del territori valencià, mentres que la vacunació al personal sanitari d'Atenció Primària començarà el pròxim dia 11.

Ho ha traslladat este dilluns al president de la Generalitat, Ximo Puig, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, en una reunió que han mantingut per a avaluar la situació actual de la pandèmia i informar-lo del ritme de vacunació.

D'esta manera, Barceló ha destacat que «tal com estava previst» entre el dilluns i dimarts de la setmana que ve ja s'haurà administrat la primera dosi de la vacuna. L'administració de la segona en residències està prevista que comence el 21 gener.

De la mateixa manera, Barceló ha avançat que entre dilluns que ve i dimarts començarà la vacunació del personal sanitari d'atenció primària i que quan s'autoritze la vacuna de Moderna i s'inicie la seua distribució, es començarà a vacunar a personal sanitari d'hospitals. Barceló ha destacat sobre este tema que les 30.000 noves dosis de vacunes de Pfizer per a residències han arribat «puntualment» este dilluns als aeroports i ja estan distribuïdes en les tres províncies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Posen en marxa 3 'jutjats Covid-19' per a alleujar la càrrega judicial" "Margarita del Val reconeix la pitjor notícia de la pandèmia: «No és possible»"