Sanitat proposa a les comunitats reforçar el pla de Nadal contra el Covid-19

També es demanarà que recomanen als professionals de salut que no prescriguen test ràpids d'anticossos que es venen en farmàcies
Volen endurir les recomanacions | Cedida

El Ministeri de Sanitat proposarà esta vesprada de dimecres a les comunitats que endurisquen les restriccions contra el coronavirus si és necessari i els demanarà que recomanen als professionals de salut que no prescriguen tests ràpids d'anticossos que es venen en farmàcies, perquè no estan indicats per a diagnosticar.

S'ha establit la ponència de vacunes, en la que està el Ministeri i totes les comunitats, en un document que este dimecres vorà el Consell Interterritorial de Salut i al que ha tingut accés EFE, en el que es conclou que estes proves d'autodiagnòstic no han de ser usades per a determinar la presència d'una infecció ni en persones amb símptomes ni en asimptomàtics.

En l'altre esborrany que presentarà a les autonomies els plantejarà una modulació del pla de Nadal que van acordar el passat 2 de desembre amb l'objectiu que puguen aplicar mesures i criteris més restrictius que els que es van establir en aquell pacte de màxims.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mónica Oltra defensa posar més restriccions per a Nadal" "Brot de coronavirus amb 31 casos en una empresa de Rafelbunyol"