L'hospital General d'Elx té ja un terç de l'UCI ocupada amb pacients per coronavirus

La xifra d'ingressats en la Unitat de Vigilància intensiva ascendix a set persones
Saturació en l'hospital d'Elx | ACN

La Unitat de Cuidats Intensius (UCI) de l'hospital General d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), té ja set pacients ingressats per coronavirus, el que suposa un terci de la seua capacitat, que és de 22 llits.


Tal com ha indicat el diari 'Información', en l'UCI també es troben ingressats pacients amb altre tipus de patologies. Per este motiu, la situació de l'hospital és molt preocupant, ja que tenen por de vore's obligats a usar els llits de reserva que s'han habilitat, alguna cosa que no s'ha produït fins ara.

Esta dada arriba després del segon cap de setmana de restriccions en Elx, que van començar el 17 d'octubre. En planta, el número de pacients també ha crescut durant este cap de setmana, fins a conseguir els 37.

D'altra banda, en número de casos no ha deixat de créixer en les últimes setmanes, sent Elx un dels departaments de salut de tota la Comunitat Valenciana a on s'està experimentant un alt creixement d'infectats per la pandèmia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Més de 300 nous contagis en el territori valencià" "Última hora: 47 brots nous de coronavirus en el territori valencià"