Sis hospitals privats atenen a pacients no Covid derivats per Sanitat

Són pacients no Covid que s'han derivat per a tindre capacitat d'ingrés en la xarxa pública
S'han derivat a sis hospitals diferents | cedida

IMED València, el Vithas València 9 d'Octubre, el Vithas Verge del Consol, l'Institut Valencià d'Oncologia (IVO), Quirón i Vithas Aigües Vivas són els hospitals privats que han rebut als 34 pacients no Covid derivats per la Conselleria de Sanitat des de centres públics.

Segons han informat a EFE fonts de Sanitat, des de l'Hospital de Sagunt s'ha derivat un únic pacient a IMED València, i des de l'Hospital Clínic de València dos pacients, un al Verge del Consol i un altre al 9 d'Octubre. Des de l'Hospital La Fe han sigut derivats dotze pacients: un a l'IVO, un al Consol, 3 al IMED i 7 al Vithas València 9 d'Octubre.

Dos pacients han sigut derivats de l'Hospital de Requena a l'IVO, un des de l'Hospital General de València al IMED, onze des de l'Hospital de la Ribera, 19 al Vithas Aigües Vivas i 1 al Vithas València 9 d'Octubre. Sanitat ha derivat un pacient no Covid des de l'Hospital d'Elda a l'IVO, i des de l'Hospital de la Vega Baixa han sigut derivats quatre: 1 al IMED i 3 al Quirón.

Segons les fonts, són pacients no Covid que s'han derivat per a tindre capacitat d'ingrés en la xarxa pública, i afigen que no es deriven casos de coronavirus, sinó urgències. La sanitat privada, afigen, «està actuant d'acord amb la col·laboració que es va establir a l'inici de la pandèmia i en la Conselleria continuem comptant amb ella».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Anuncien la creació d'un Fons de cooperació Covid per a ajudar als sector més afectats" "Un local de la platja de Sant Joan en Alacant se salta l'horari de tancament"