La setmana vinent començarà la vacunació per als estudiants universitaris erasmus

Salut Pública subministrarà les 5.000 dosis necessàries als Serveis de Prevenció propis de les universitats

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, juntament amb la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, s'ha reunit este dilluns amb els rectors i rectores de les universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana.

La titular de Sanitat els ha informat de la planificació de la vacunació dels estudiants universitaris que participaran en programes de mobilitat i de pràctiques internacionals durant el pròxim curs 2021-2022.

Salut Pública remetrà a les universitats les 5.000 dosis necessàries per a iniciar la vacunació la setmana vinent en els Serveis de Prevenció propis dels centres universitaris.

La consellera d'Innovacion, Carolina Pascual, ha destacat que "gràcies a la col·laboració de la Generalitat i de les universitats, aquells alumnes que tenien previst realitzar estades en l'exterior podran dur a terme els seus plans, tal com estava previst, i en les màximes condicions de seguretat".

La consellera, Ana Barceló, ha agraït “la inestimable col·laboració de les universitats perquè els alumnes reben la pauta completa de vacunació que els permetrà accedir a les beques a l'estranger”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: quasi mil nous casos positius" "Les exigències d'Espanya als britànics a l'hora de viatjar"