València estudia aplicar més restriccions als districtes més afectats per coronavirus

L'Ajuntament demana els positius per barris a Sanitat
Joan Ribó ha anunciat l'estudi de noves mesures | Cedida

Este matí, l'alcalde de València, Joan Ribó, ha remarcat en la reunió del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL), «la necessitat d’establir més restriccions als districtes més afectats pel coronavirus», així ho ha confirmat Ribó.

Segons explica el diari 'Las Provincias', el primer edil, Joan Ribó, ha manifestat que han sol·licitat a la conselleria de Sanitat les dades de les zones de la capital del Túria a on s'han produït més incidències a causa del Covid-19.

«Tenim les dades d'aigües residuals però no disposem per districte d'una forma ràpida d'esta informació», ha comentat l'alcalde, que ha assenyalat que volen «informar de quins districtes estan en millor situació, quins en pitjor i en quins districtes volem introduir mesures més restrictives i en quins no fan falta», ha afegit.

Les anàlisis de les aigües residuals de la setmana passada van donar unes xifres preocupants, amb augments molt destacats després del pont del 9 d'Octubre. Per este motiu, la regidoria de Protecció Ciutadana va convocar per a hui la reunió del Centre de Coordinació Municipal (Cecopal), a on s'analitzaran noves mesures a prendre.

Una d'estes noves mesures podria ser, la cancel·lació o suspensió d'algunes línies nocturnes de l'Empresa Municipal de Transports de València (EMT). Açò, permetrà augmentar el servici de transport públic en València

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen a la població que no tinga por en denunciar als veïns que se salten les normes" "Les comunitats autònomes, encarregades de dur a terme la mitat del Pla de Recuperació"