Cherono guanya la Marató de València

Hamid Ben Daoud ha igualat el rècord d'Espanya, en poder de Ayad Lamdassem, aconseguit l'any passat també a València, amb un temps oficiós de 2.06.35

L'atleta kenià Lawrence Cherono s'ha imposat este diumenge en la marató de València Trinidad Alfonso EDP amb un temps de 2.05.11, en una carrera marcada per un lleuger vent de ponent.

La sorpresa de la prova ha arribat quan faltaven poc més de dos quilòmetres per al final, quan semblava que Lawrence Cherono i Chalu Guardo pugnaven pel triomf, però Philemon Cacheran s'ha incorporat per sorpresa al grup i han estat els tres els que han lluitat per la victòria, que s'ha portat finalment Cherono, amb autoritat en els últims metres.

Hamid Ben Daoud ha igualat el rècord d'Espanya, en poder de Ayad Lamdassem, aconseguit l'any passat també a València, amb un temps oficiós de 2.06.35.

L'atleta keniana Nancy Jelagat s'ha imposat en categoria femenina amb un temps de 2.19.30. L'atleta no era la favorita per a la prova, però ha corregut destacada per davant els competidors restants des de poc després del quilòmetre trenta.

Jelagat havia arribat a València amb una marca personal de 2.36.22, amb la qual cosa ha superat el seu registre en més de quinze minuts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Frank Williams mor als 79 anys, tot un mite de la F1" "Mor un jugador infantil de 12 anys de l'Alqueries CF"