El València CF no eixirà per l'aeroport i anirà directament en autobús a Mestalla

La delegació del Govern demana a l'afició que no es congregue en l'aeroport i vaja a rebre a l'equip a partir de l'avinguda del Cid.
Imatge d'arxiu | EFE

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha informat que els jugadors del València CF eixiran esta vesprada directament amb autobús des de la pista de l'Aeroport de Manises fins a l'estadi de Mestalla, per la qual cosa demana a l'afició que no es congregue en els accessos de l'aeròdrom i vaja a rebre a l'equip a partir de l'avinguda del Cid. L'arribada de l'equip a l'aeroport està prevista sobre les 17.00 hores de la vesprada.

Així ho ha explicat en una atenció als mitjans per a informar sobre el transcurs de la jornada electoral d'este diumenge, preguntat per les mesures de seguretat previstes per a la celebració de la victòria de l'equip che en la Copa del Rei.

"Els jugadors no eixiran de l'aeroport per la porta, sinó embarcats en un autobús que anirà directament a Mestalla", ha indicat, abans de fer una "crida per a què els seguidors no vagen a l'aeroport a rebre a l'equip", ja que a més "no tindria cap interés col·lapsar" les instal·lacions.

Fulgencio ha informat que la Policia Nacional i la Policia Local de València ja han preparat el dispositiu de seguretat que vetlarà per a què tot "funcione normalment" en el recorregut que faran els jugadors. S'utilitzarà el dispositiu propi de les eleccions, ja que amb motiu dels comicis ja s'ha incrementat el servei de seguretat ciutadana, que per tant "tampoc augmentarà molt" per la victòria de l'equip perquè "les capacitats són ja àmplies".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El València CF guanya la Copa com a cirereta del pastís del Centenari" "TOTES les paraules de Juan Roig després d'aconseguir un dels seus majors èxits"