'Ací crema el cor d'una falla': El missatge de la JCF arriba a tota València

La Delegació de Falla, en col·laboració amb la Delegació de comunicació, han creat unes falles infantils virtuals
La JCF ha fet l'acció durant la nit de diumenge | JCF

Esta nit de diumenge, la Junta Central Fallera (JCF) ha començat a dur a terme una acció en la que, en total, es pintaran les 382 demarcacions a on es planten les benvolgudes Falles de la ciutat de València.

«Enguany, la situació sanitària no ens permetrà disfrutar de l'art i la sàtira dels artistes fallers, però tot i això, des de l'organisme autònom municipal hem volgut dur a terme esta iniciativa per a donar visibilitat i posar en valor a les comissions falleres. D'eixa manera, tot el món que passe pels nostres enclavaments es donarà compte que allí es planta i es crema una Falla, la de cada un dels nostres barris», han explicat des de la JCF.

Una acció que durà per lema «ACÍ CREMA EL COR D'UNA FALLA», acompanyada pel ja tradicional «Tornarem». Una frase que vol fer relació a què en eixe punt deixem dipositades les il·lusions i els cors dels valencians cada mes de març. «Allí tenim el cor encés, com a comissió i com a Falla. Allí plantem i allí cremem, iniciem i posem final al cicle faller i allí ressorgirem. Perquè continuem amb força, amb passió. Tornarem a plantar, Tornarem a cremar», sentencia la Junta Central Fallera.

Es tracta d'una plantà simbòlica

Des de la JCF expliquen que es tracta d'una plantà simbòlica amb la que s'han despertat este dilluns 15 de març, sentint l’empremta d’una emoció compartida. Perquè, tot i els temps difícils que han tocat viure, les Falles no s’apaguen.

Per motius de seguretat, han anunciat que no hi hauria cap informació sobre el recorregut ni l'horari en què es pintarà cada demarcació. Per això, la Delegació de Mitjans i Comunicació, ateses les peticions dels mitjans de comunicació, ha decidit fer un primer enviament de material fotogràfic per a la premsa escrita. 

Falles infantils virtuals

Per altra banda, la Delegació de Falla, en col·laboració amb la Delegació de comunicació, han creat unes falles infantils virtuals, fetes amb els diferents ninots que les xiquetes i xiquets van enviar per a fer possible l'Exposició del ninot 2021 en línia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Última hora: Suspesa la 'Nit del Foc' del 19 de març en València" "El paquet que repartix la Junta Central Fallera per a viure unes Falles 'virtuals'"