Ja tenim les Falleres Majors de València 2020

La telefonada de l'alcalde Joan Ribó ha notificat la bona notícia a les seleccionades
Totes les integrants de la Cort d'Honor de les Falles de València del 2020 | Ajuntament de València

Este dimecres s'ha celebrat la tradicional 'telefonada' de l'alcalde de València a les Falleres Majors 2020. Tot ha començat amb el Ple extraordinari dels membres de Junta Central Fallera i els jurats en el Saló de Cristall de l'Ajuntament. Allí, l'alcalde Joan Ribó ha sigut l'encarregat d'arreplegar els sobres amb el veredicte i ha demanat permís a l'Assemblea Extraordinària de presidents de falla per a obrir-los.

Una volta concedida la possibilitat de fer la 'telefonada' a les elegides, s'ha obert el sobre i s'ha llegit el nom de les afortunades. En primer lloc, se li ha tocat a la fallera major infantil, la xiqueta elegida per a dirigir al món faller. Després del calorós aplaudiment a la menuda, li ha arribat el torn a la fallera major que, entre emoció i alegria, ha assumit el nomenament de reina de la festa valenciana en el Cap i Casal.

La xiqueta Carla Garcia Pérez serà la fallera major infantil 2020

Carla Garcia membre de la Cort d'Honor infantil 2020 | Junta Central Fallera

La xiqueta és la fallera major de la Falla Ramiro de Maeztu-Leones, en el Sector Camins al Grau. Té 10 anys i estudia en el col·legi Tomás de Montañana. Li agrada la rebosteria i la cuina en família, a més de fer trajectes en moto amb son pare. Practica gimnàstica rítmica en el Polideportiu del Cabanyal i també juga a pilota valenciana.

La senyoreta Consuelo Llobell Frasquet serà la fallera major 2020

Consuelo Llobell membre de la Cort d'Honor 2020 | Junta Central Fallera

La nova fallera major de València és membre de la Falla Albacete-Marvà, en el Sector de la Roqueta-Arrancapins. Amb 23 anys estudia el MIR, després d'haver estudiat medicina en la Universitat de València. Amb 3 anys l'apuntaren a fallera, i és gran amant del deport i de passar moments amb la gent que més estima. Ha tingut unes paraules de record per a la seua falla «molt treballadora» i espera poder tindre plaça en dermatologia en la seua ciutat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es presenten les Fogueres Oficials 2020 d'Alacant" "Els famosos de Los Ángeles es vestixen amb moda valenciana"