Inventen un coixí per a "acabar amb el suplici" de dormir amb monyo de fallera

L'empresa es va posar a treballar amb l'objectiu de fer la vida més còmoda a les falleres

Coixí dissenyant per a les falleres | Moñaditas

 

Una empresa valenciana comercialitza un coixí perquè les falleres puguen dormir amb menys molèsties. L'Oficina Espanyola de Patents i Marques ha concedit al producte el certificat de disseny industrial pel seu caràcter "nou i singular". Des de la firma incideixen que dormir amb este monyo és "un dels majors suplicis que hi ha per a les falleres, però des d'aquest any és molt més còmode".

  

El producte és un coixí pensat perquè el coll descanse millor gràcies a un forat en la part central que permet que el cap s'adapte, evitant així que el pèl postís es pegue completament al capdavant, la qual cosa provoca aquesta sensació d'incomoditat amb este monyo. A més, es pot utilitzar tant tombada cap amunt com de costat donant suport a les 'rodetes', expliquen.

  

"Moltes falleres es pentinen el dia 15 de març i no es lleven el monyo fins al 19. Amb aquest coixí per a dormir podran descansar millor i aprofitar les poques hores de somni en una setmana tan intensa. També és un complement perfecte per a Falleres Majors que no es lleven el monyo durant els caps de setmana replets d'actes", destaca Amparo Sanz, la gerent de l'empresa, amb seu a Picassent i especialitzada en regals fallers.

  

La idea la va plantejar Sofia Arroyo, una xiqueta de 10 anys que va ser Fallera Major Infantil en 2017, i que portava molt mal dormir amb el monyo de fallera. "M'encanten els vostres productes, però heu d'inventar un coixí per a dormir amb comoditat", va comentar Sofia. L'empresa es va posar a treballar i, després de diversos prototips, estudiar la forma, farciment i grandària del forat més adequat, van llançar al mercat aquest coixí, amb l'objectiu de fer la vida més còmoda a les falleres. L'empresa, dedicada a regals personalitzats, oferix també altres productes destinats al món faller, entre els quals figuren caixes de petards, polseres o complements per als més menuts de la casa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram