Paterna suspén les seues Festes Majors per segon any consecutiu

Després de la cancel·lació de les seues tradicionals festes, l'Ajuntament de Paterna ha programat una agenda d'activitats culturals segures per a l'última setmana d'agost que inclouen, del 24 al 30 d'agost, actuacions musicals, un concert del Centre Musical Paternense i espectacles pirotècnics, entre altres activitats
Suspensió de les festes patronals de Paterna per la pandèmia | Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat hui la suspensió, per segon any consecutiu, de les Festes Majors de Paterna 2021 en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer a causa de l'actual situació sociosanitària derivada de la pandèmia del coronavirus

La decisió, acordada per unanimitat pel consistori al costat del Coeter Major i les quatre federacions que organitzen les festes majors (Federació Intercomparsas, Federació Interpenyes, Real Confraria del Stm. Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer i Junta Local Fallera), està inclosa en el Bàndol Oficial signat hui i en el qual també es fa referència a l'Agenda Cultural programada per a finals d'agost i al fet que la realització de la Cordà quedarà supeditada a l'evolució de la situació epidemiològica a la ciutat. 

Davant la cancel·lació de les festes en el seu format tradicional, el consistori ha apostat per la “cultura segura” amb l'organització, per a la setmana del 24 al 30 d'agost, d'una programació d'activitats culturals que començaran amb un concert del Centre Musical Paternense i en les quals s'inclouen actuacions musicals adaptades a diferents col·lectius d'edat, espectacles pirotècnics i misses per a commemorar els tridus.

Es tracta d'una programació molt cuidada i ajustada a les mesures de seguretat i salut pública vigents. Per això, tots els actes se celebraran a l'aire lliure en el col·legi Clara Campoamor, amb controls d'aforament i temperatura, distàncies de seguretat i les mesures higièniques corresponents per a garantir la seguretat dels assistents.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Coneix el calendari de mascletaes i castells de les Falles 2021" "Falles 2022: la data de l'elecció de la cort d'honor"