V脿ndals cremen la falla de la comissi贸 'Pensat i Fet' en Alberic

Des de la comissi贸 han lamentat l'incident, i ha donat les gr脿cies per les mostres de suport rebudes

La falles han acabat abans de temps per a la comissi贸 fallera de 'Pensat i fet' pertanyent a la localitat d'Alberic, en la comarca de la Ribera Alta (Val猫ncia). El monument d'esta comissi贸 va patir, este diumenge per la nit, un sabotatge per part d'un grup de v脿ndals, que van botar foc a la falla, i que a causa dels seus materials de f脿cil combusti贸, es va cremar en pocs minuts. 

Des de la comissi贸 han lamentat l'incident, i ha donat les gr脿cies per les mostres de suport rebudes. En un comunicat, la falla ha denunciat que 芦l'incident ha sigut fet a consci猫ncia i mala fe, per a tirar per terra tota la feina d'un any i les il路lusions d'una fam铆lia sencera禄. A dem茅s, han demanat col路laboraci贸 ciutadana als qui puguen 芦aportar detalls per a intentar trobar als responsables禄. 

Per part seua, des de l'Ajuntament han informat que dem脿 es convocar脿 una reuni贸 extraordin脿ria i urgent amb els presidents de les falles i la Junta Local Fallera, per a abordar esta situaci贸. 

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

"L'Abonament Falles de FGV, per a viatjar durant 7 dies per 7 euros" "Horaris dels trens de Renfe per a les Falles 2020"