El cap de setmana acabarà tranquil però amb alguns núvols

Pocs canvis tot i alguns núvols baixos. Recordem que esta matinada canviem l’hora
El sol dominarà tot i alguns núvols | Arxiu

El temps seguirà prou tranquil este diumenge amb alguns matisos. Una jornada en què recordem que, de matinada, haurem de canviar l’hora, ja que a les tres tornaran a ser les dos. La nit no serà tan fresca i la temperatura ja no baixarà tant. Molts valors en la costa quedaran al voltant dels 15ºC. Demà pel matí, a diferència d'estos últims dies, ja notarem un ambient més humit i hi haurà alguns núvols baixos en la costa, a més de bandes de núvols alts i prims en tot el territori.

Tot i això, no hem d’esperar precipitacions en cap lloc. Amb més núvols, la temperatura màxima quedarà lleugerament més curta i difícilment se superaran els 25ºC en els indrets més càlids del territori.  

Mapa de previsió per a este diumenge | Aemet

La setmana que ve seguirà sense grans canvis però encara amb alguns núvols. Este dilluns, començarà amb el cel mig ennuvolat, amb núvols baixos matinals que es podrien mantindre fins al migdia, però sense més conseqüències, ja que no s’esperen precipitacions. De cara a la vesprada, farà més sol, especialment en l’interior. Amb més núvols, les temperatures quedaran lleugerament més curtes, entre els 20 i 22ºC en general.

Estiuet a mitjans de setmana

Pel que fa al dimarts, el sol tornarà a predominar en tot el territori valencià i este fet provocarà que les temperatures pugen una altra volta. Les temperatures inclús podrien pujar més de cara a dimecres i dijous amb valors que es podrien arrimar als 28ºC a causa del vent de ponent. Les nits seran menys fresques i els valors nocturns amb prou faenes baixaran dels 15ºC en el litoral.

La tardor es podria consolidar a finals de setmana

No serà fins a finals de setmana, coincidint amb Tots Sants, quan veiem una esperança més clara de què puguen arribar canvis més destacables. Tot i això, no està del tot clar si este canvi vindrà acompanyat de precipitacions, però sí que pareix més clar que comportarà una nova baixada de les temperatures que ens portarà un ambient més de tardor avançada. Els pròxims dies s’hauran d’anar seguint les diferents actualitzacions dels mapes del temps per confirmar estos canvis.  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cap de setmana perfecte per a disfrutar a l’aire lliure" "Abriguem-nos durant les nits, però oratge per a aprofitar este cap de setmana"