Ascens tèrmic abans que arriben canvis

Les nocturnes també pujaran però serà al centre del dia i sobretot demà divendres quan farà més calor

Des de hui fins dissabte el més cridaner de l'oratge serà l'ascens tèrmic que experimentaran les temperatures diürnes. Les nocturnes també pujaran però serà al centre del dia i sobretot demà divendres quan farà més calor.


Els núvols baixos que hui encara estan presents en punts de la costa portem compte de desfer-se més prompte que ahir i això afavorirà un ascens de les temperatures màximes que al centre i a l'interior s'aproparan de nou als 30 graus, i als 25 en punts de la costa.Demà divendres, tot i la presència de núvols, l'ascens de les temperatures serà més marcat.

Les temperatures nocturnes pujaran un parell de graus, i les diürnes s'enfilaran fins als 34-25 graus al centre i al voltant o per damunt dels 25 graus a la costa.


Dissabte bufarà mestral al nord deixant l'ambient més fresc. Al centre i al sud el cap de setmana començarà amb alguns núvols però amb pocs canvis, però estarem pendents d'una borrasca que acompanyada d'aire fred en altura farà que l'oratge s'inestabilitze diumenge i que la setmana que ve comence gris i plujosa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oratge nuvolós i humit però sense pluja" "Eres al·lèrgic al pol·len? Ho passaràs molt malament"