Calor, calor, i més calor

Diumenge encara farà més calor. Hi haurà punts de la costa, sobretot de la zona del golf de València, on els termòmetres superaran els 35 graus
Termòmetre a la platja amb temperatura molt alta | wirestock

Comencem el dia amb pas de núvols i pot ser algun ruixat al nord on el vent de mestral deixarà més baixes les temperatures. Al centre, al sud i a la costa els núvols seran menys compactes i les temperatures quedaran altes, com les d'ahir.

La calor cobrarà protagonisme el cap de setmana. En farà per donar i vendre. Començarem el dia amb temperatures més altes. Només en alguns observatoris del nord i l'interior baixaran un poc des de 10 graus. A la costa passarem bona part de la nit amb temperatures per damunt dels 20 graus. Serà a partir de mig matí quan se'ns col·locarà damunt una massa d'aire ben càlida que avançant des del nord d'Àfrica i acompanyada de vents fluixos de llebeig i migjorn farà que es disparen les temperatures.

Diumenge encara farà més calor. Hi haurà punts de la costa, sobretot de la zona del golf de València, on els termòmetres superaran els 35 graus. Pot ser al nord, acabe entrant la brisa a migdia i no faça tanta calor

Dilluns començarem la setmana amb un canvi radical d'oratge. El vent girarà a gregal acumulant núvols i deixant l'ambient prou més fresc. S'estima que les temperatures podran experimentar una davallada de més de 12 graus.

Dimarts també tindrem núvols baixos a primera hora però tot indica que acabaran desfent afavorint un lleuger ascens tèrmic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oratge pre-estival amb pluges dèbils a la vesprada" "La calor va a més, però afluixarà un poc el ponent"