Cels nuvolats i algunes pluges disperses durant la setmana a la Comunitat

Aquesta setmana que arranca hui ens portarà cels nuvolats i probabilitat de seguir veient algunes precipitacions disperses.
Mapa de símbols per a hui dilluns 8 d'abril | AEMET

 

Després d'una setmana dominada per la pluja i la inestabilitat a la Comunitat Valenciana, arranca una nova setmana que, de moment, ens portarà cels nuvolats i probabilitat de seguir veient algunes precipitacions disperses, segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia, Aemet.

 

Aquest dilluns, segons Aemet, els cels de la Comunitat comptaran amb intervals de núvols, que tendiran a desaparéixer amb el pas de les hores, deixant de vesprada cels poc nuvolats. En aquest context, existeix una baixa probabilitat de precipitacions disperses en zones de l'interior.

 

Les temperatures ascendiran aquest dilluns, i el vent bufarà de ponent (oest), de forma moderada, arribant a ratxes fortes en l'interior del territori valencià.

 

Per a dimarts, els pronòstics d'Aemet apunten a un dia que començarà amb cels poc nuvolats, que aniran cobrint-se amb intervals de núvols en l'interior. Novament, no es descarta la presència de pluges disperses en zones d'interior, de vesprada. La cota de neu se situarà en la Comunitat al voltant dels 1.400 metres.

 

Les temperatures patiran lleugers descensos, mentre que el vent seguirà bufant moderat de ponent.

 

Aquesta mateixa tònica es mantindrà per a dimecres, on s'espera un dia amb intervals de núvols, i on no es descarta la presència de precipitacions disperses, preferentment en l'interior. La cota de neu continuarà en els 1.400 metres, i els termòmetres patiran pocs canvis respecte als valors de dimarts.

 

Seguirà bufant el ponent de forma moderada, amb alguna ratxa de caràcter fort.

 

Per a dijous, Aemet preveu un dia amb cels poc nuvolats que aniran cobrint-se en l'interior. De moment no s'espera pluja. Les temperatures mínimes no registraran variacions, mentre que eles màximes sí que pujaran.

 

El vent bufarà de mestral (nord-oest) de forma fluixa, excepte al nord de Castelló, on bufarà moderat. Amb el pas del dia el vent tendirà a bufar variable i fluix.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!