Dies de calma, dies d'estiu

Durant la nit i matinada de dimarts a dimecres els núvols es faran abundants en punts de la costa i al prelitoral on fins a mig matí podrà ploure dèbilment

L'estiu és l'època més monòtona i avorrida per a fer previsions de l'oratge. Només de tant en tant apareix la possibilitat de tronades quan hi ha inestabilitat (aire fred a les capes altes de l'atmosfera)... però no és el cas.

De moment tenim poques novetats. Hem començat al dia amb alguns núvols baixos a la costa i amb boirines que no tardaran a desfer-se i deixar pas al sol i a temperatures que sense ser extremes ens faran patir calor al centre de la jornada.Durant la nit i matinada de dimarts a dimecres els núvols es faran abundants en punts de la costa i al prelitoral on fins a mig matí podrà ploure dèbilment.

De vesprada es trencaran els núvols i fins i tot podran pujar lleugerament les temperatures.La recta final de la setmana vindrà marcada de nou per la calor. Un ascens de temperatures que serà progressiu i tindrà el seu punt màxim entre dissabte i diumenge quan les temperatures podran tocar els 40 graus al centre i per l'interior i superaran els 30 graus a la costa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Calor mesurat per acomiadar juny" "Temperatures amunt"