L'oratge a València l'1 de març per a la primera 'mascletà' de les Falles 2018

Els valencians temen que el temporal afecte a la primera mascletà de Falles

 

La preocupació de molts valencians en estos moments, sobre tot la dels més fallers, és si este dijous dia 1 de març plourà a la ciutat de València a les 14 hores, és a dir, a l'hora que ha d'arrancar la primera mascletà del cicle faller 2018.

Com cada dia fins al 19 de març, la disparà a la Plaça de l'Ajuntament ha de començar a les 14 del migdia, però el temporal de neu i pluja que està patint tota la Comunitat Valenciana fa pensar en si afectarà o no a l'espectacle pirotècnic.

En principi, la previsió del temps d'AEMET senyala que pel matí hi haurà sol a València, amb la possibilitat d'alguns nuvols. No obstant, des del migdia estos núvols aniran augmentant i les possiblitats de pluges dèbils són una realitat. La previsió indica un 50% de probabilitat d'aigua a partir de les 13 hores, mentre que a les 14 hores, a hora d'iniciar-se l'espectacle, s'indica la probabilitat d'intervals nuvolosos "amb pluja escassa".

Durant tot este dijous, les previsions vaticinen un temps irregular on s'alternarien les pluges i els cels clars, però sembla que la primera mascletà de Falles 2018 no perilla en excés. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Molta Precaució: La neu obliga a utilitzar les cadenes en sis carreteres valencianes" "URGENT: Moltes escoles valencianes tancades per la neu"