Un maig molt primaveral

A més, tot indica que els últims dies de maig es mantindrà la mateixa dinàmica dels últims dies

Quan estem a les portes de l'estiu (el climatològic començarà el pròxim dia 1 de juny) sembla que la calor enguany es resisteix a arribar de forma definitiva.

A més, tot indica que els últims dies de maig es mantindrà la mateixa dinàmica dels últims dies. Un dia pujaran més les temperatures i altres menys, però el llevant continuarà ben present i amb ell la nuvolositat serà abundant i l'ambient arribarà a ser bascós però de pluja poca o no res, perquè el dia començarà amb núvols baixos que es trencaran al centre de la jornada, i només esta vesprada podria caure alguna gota i fins i tot escoltar-se algun tro a les muntanyes del nord.


Demà dijous també tindrem el cel ben carregat des de bon matí. Les temperatures es mantindran sense canvis tot i que de vesprada el cel quedarà més cobert i a la mitat sud es registraran pluges dèbils que podran tindre continuïtat durant la nit i matinada.Fins a migdia de divendres podrà ploure dèbilment al sud i al centre. De vesprada escamparà la nuvolositat i això permetrà que pugen les temperatures.


El cap de setmana vindrà acompanyat d'un ascens tèrmic que portarà les temperatures al voltant o per damunt dels 30 graus al centre de la Comunitat.

Diumenge pujaran les temperatures nocturnes i baixaran lleugerament les diürnes, i caldrà estar atents a les tronades que puguen formar-se de vesprada al nord.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Torna el llevant i les baixades de temperatures" "Lluna de sang i la superlluna de les flors: els fenòmens que portarà dimecres"