Maig en estat pur

Donarem la benvinguda al cap de setmana demà dissabte amb més núvols. Núvols alts que tornaran a deixar el cel enteranyinat

Els últims dies hem comprovat que el mes de maig ens porta cap a l'estiu. Després d'un abril que ha sigut humit i plujós ens em espolsat els núvols els últims dies i les temperatures s'han disparat fent que els termòmetres toquen valors estivals.


Hui encara farà més calor. Han pujat les temperatures nocturnes i les màximes també cal esperar que pugen dos o tres graus.


Ahir, l'observatori de Xàtiva, va marcar el valor més alta del que portem d'any amb 31,8°, i la temperatura més alta des del passat 7 d'octubre.

Donarem la benvinguda al cap de setmana demà dissabte amb més núvols. Núvols alts que tornaran a deixar el cel enteranyinat.

Les temperatures es mantindran altes però no pujaran tant com els últims dies. S'espera un descens d'entre 2 i 4 graus.

Diumenge de matí encara podrem disfrutar del sol però cap a migdia arribarà un front que començarà a deixar les primeres pluges si fins i tot alguna tempesta. Els núvols arribaran a la costa de vesprada on també pot ploure dèbilment.

Tot indica que durant bona part de la setmana que ve tindrem pas de núvols vents de ponent i temperatures més baixes a partir de dimarts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tornen els núvols a la Comunitat Valenciana, però sense pluja" "Caloreta de maig"