Tornen els núvols a la Comunitat Valenciana, però sense pluja

Pujaran les temperatures mínimes fins a 20 graus i les màximes poden arribar als 30

Encara no fa una setmana ens queixàvem perquè l'oratge presentava característiques més hivernals que primaverals, i en no res hem passat a anar vestits quasi d'estiu.

Dimarts ens desféiem dels núvols, recuperàvem el sol i començaven a pujar les temperatures amb decisió. Ahir encara va fer més calor i hui els termòmetres s'enfilaran fins als 30 graus en punts del centre i de l'interior. Al cel només veurem núvols decoratius i el sol calfarà amb contundència una volta es desfacen les boirines i els núvols que puguem tindre a la costa a primera hora.

Demà divendres no només notarem com pugen les temperatures nocturnes que en alguns observatoris començaran quedar perillosament a prop dels 20 graus, també pujaran les temperatures màximes que a les comarques més centrals tornaran als 30 graus i a la costa de la mitat sud quedaran entre els 25 i els 28 graus.

Dissabte tindrem el cel més ennuvolat i això afavorirà un descens lleuger de les temperatures.

Diumenge començarem el dia amb sol, però amb el pas de les hores tindrem notícies d'un front que deixarà el cel més ennuvolat de vesprada i ruixats que avançaran des de l'interior cap a la costa, on a última hora de la vesprada o a poqueta nit també deixaran una miqueta de pluja.

Dilluns donarem la benvinguda la setmana amb ponent pas de núvols, alguna gota per l'interior i amb pocs canvis tèrmics.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Caloreta de maig" "Una ciclogènesi explosiva podria portar a 'Mathieu'"