Octubre comença amb oratge variable

Diumenge el ponent serà el protagonista fent pujar les temperatures per damunt dels 30 graus al centre i a la costa


Els núvols baixos tornaran a ser hui abundants en començar el dia en punts de la costa on el cel estarà més tancat i fins i tot podran registrar-se ruixats que localment podran ser moderats, però tot indica que serà més fàcil que els núvols descarreguen a la mar que acaben tocant terra.

Les temperatures nocturnes no han patit canvis significatius però les màximes pujaran un parell de graus.


A partir de migdia cal estar atents a les tronades que puguen formar-se a les muntanyes del nord i interior de Castelló i al nord de València on localment podrien deixar algun registre de més entitat.El cap de setmana començarà amenaçant-nos de pluja a la costa on els núvols seran abundants fins a mig matí sobretot al litoral nord de València i a Castelló. A partir de migdia començarà a deixar-se sentir el llebeig (vent del sud-oest) per l'interior anunciant l'arribada del ponent diumenge.

Les temperatures tocaran els 30 graus a punts del centre i de l'interior de València.


Diumenge el ponent serà el protagonista fent pujar les temperatures per damunt dels 30 graus al centre i a la costa. Al nord i per l'interior el dia serà calorós fins que de vesprada arribe un front de núvols que acabarà deixant ruixats generals al nord i més dèbils i dispersos com més al sud.

Amb el pas de front es reforçarà el vent de mestral que a més de seguida notarem com cada volta és més fresc.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Setembre s'acomiada amb fresqueta" "Què ens depararà el temps a l'octubre?"