Registrats dos terratrèmols en Montant, que fan cinc esta setmana

Els sismes s'han produït esta passada nit i este dissabte a primera hora
Registrats dos terratrèmols en Montant, que fan cinc esta setmana | IGN

La xicoteta localitat de Montant, en la comarca de l'Alt Millars (Castelló), ha tornat a notar, esta passada nit de divendres i este dissabte a primera hora, els tremolors produïts pels dos terratrèmols registrats en la zona, segons les dades de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN).

Amb estos dos nous sismes, ja són cinc els que s'ha produït esta setmana en Montant. El passat dilluns, es van registrar fins a tres terratrèmols, d'una magnitud d'entre 1,6 i 3. El de divendres, s'ha produït a les 23.30 hores i ha sigut de magnitud 2,7. El d'este matí, de magnitud 2,3, s'ha notat a primera hora, a les 6.08 hores.

Emergències de la Generalitat també ha informat dels sismes a través de la xarxa social Twitter, encara que ha advertit que el 112 no ha rebut cap telefonada relacionada amb els dos terratrèmols i que, afortunadament, no s'han produït danys personals ni materials.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El temporal més dur de l'hivern arribarà diumenge, amb un dissabte sense grans canvis" "Fred intens a l'espera d'un potent temporal de llevant"