No res...per al que ha de vindre

El cap de setmana serà molt però que mooolt calorós amb temperatures que quedaran al voltant o per damunt dels 40 graus

El mes de juliol ha vingut de la mà de la calor. Cada dia en fa un poc més, i com diuen al meu poble: no és res per al que ha de vindre

Si, perquè hui en farà més que ahir, i el cap de setmana serà molt però que mooolt calorós amb temperatures que quedaran al voltant o per damunt dels 40 graus a les comarques centrals i interiors de València i d'Alacant.


Encetem el dia amb un puntet de calor més que ahir i també l'acabàrem amb els termòmetres marcant temperatures màximes dos o tres graus més altes que les d'ahir.


L'entrada d'un front poc actiu que només deixarà algun ruixat al nord de la Península empentarà cap a la Comunitat Valenciana la massa d''aire càlid que ja s'ha deixat sentir els últims dies fent pujar encara més les temperatures.


El matí serà assolellat i la calor anirà apretant amb el pas de les hores. De vesprada els núvols deixaran el cel més cobert al nord i per l'interior on podria arribar a caure alguna gota. Res important. El més significatiu serà l'ascens de les temperatures que marcaran valors al voltant o per damunt dels 40 graus al centre i a l'interior de la mitad sud de la Comunitat.El pas del front portarà més núvols la vesprada-nit de dissabte a diumenge però sobretot hem de tindre en compte que vindrà amb vents de ponent que es barrejaran amb la massa d'aire càlid fent pujar les temperatures en punts de la costa diumenge fins als 35-37 graus. A les comarques del nord i de l'interior les temperatures baixaran un parell de graus.


La setmana començarà amb temperatures més baixes a la costa on durant el matí la presència de núvols baixos deixarà l'ambient molt bascós, però amb temperatures més altes en punts del centre i de l'interior.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Juliol comença 'valent'" "El Canadà marca la seua temperatura més alta de la història amb 49,5 °C"