Torna la calor de ple estiu este cap de setmana sense excepcions

Les temperatures pujaran i, en la majoria dels casos, s'assoliran o superaran els 30º amb molt de sol en conjunt
L'ambient estiuenc serà el protagonista del temps d'este cap de setmana | Agustí Descarrega

El temps de ple estiu torna este cap de setmana a casa nostra amb calor que anirà a més i que deixarà màximes, de nou, de 30º o més en la majoria de zones del territori valencià. No s’espera, ni de bon tros, una calorada, però sí que les temperatures recuperaran el terreny perdut els últms dies. D'esta forma, amb molt de sol, a pesar del pas d’alguns intervals de núvols que no deixaran pluges en cap lloc.

Temperatures cap amunt

Pel que fa a les temperatures, faran un clar bot endavant amb màximes que, a partir d’este mateix divendres, però especialment al llarg del cap de setmana, tornaran a assolir o superar els 30º en gran part del territori. Pròxim a la costa, la majoria de termòmetres en les hores centrals del dia se situaran entre els 29º i 32º, però en l’interior es mouran de 31º a 35º aproximadament.

Un ambient clarament més càlid de dia, mentres que de nit també pujaran les mínimes, a pesar de què només es quedaran lleugerament per damunt dels 20º en la costa, a on no es descarta alguna nit tropical.

Temps per a aprofitar

Si ens fixem en l’estat del cel, el sol dominarà en conjunt, però al llarg de tots estos tres dies aniran circulant algunes bandes de núvols alts i prims que seran un poc més destacats entre València i Alacant. No obstant, no s’esperen precipitacions en cap cas, tampoc al voltant dels Ports, a on per les vesprades creixeran nuvolades inofensives.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Alguns canvis a la vista

De cara a la pròxima setmana, es mantindrà este ambient estiuenc, però ja baixaran un poc les temperatures. D'esta manera, a l’espera que els termòmetres baixen més a partir de mitjans de setmana, alhora que podrien arribar alguns arruixons. Un extrem, però, que haurem d’anar confirmant en pròximes previsions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió Setmanal: Pendents de l'evolució de la gota freda d'esta setmana" "Previsió cap de setmana: Torna la calor d'estiu, però amb canvis a la vista"