Tocarà seguir suant: La calor més pesada no dona treva este cap de setmana

Les temperatures es mantindran paregudes amb gran part del territori per damunt dels 30º. El sol dominarà en general amb alguns canvis divendres
El sol i la calor de ple estiu continuen este cap de setmana | Esteve Fornós

El temps d'este cap de setmana tornarà a estar marcat pels típics ingredients de ple estiu: calor intensa, basca i sol radiant amb poques excepcions. Només divendres i dissabte hi haurà algun arruixó en les muntanyes interiors de Castelló i algunes restes de núvols prop d'esta zona i en trams de la costa. Les temperatures es mantindran molt altes, entre 30º i 35º, i nits de mal dormir.

Sol amb poques excepcions

Pel que fa a l’estat del cel, el sol dominarà en tot el territori valencià, tot i que el divendres hi haurà més intervals de núvols en el nord del territori i en trams de la costa que, en la majoria dels casos, seran inofensius. De vesprada, pot caure algun arruixó en les muntanyes interiors de Castelló, sobretot al voltant dels Ports, mentres que dissabte estes nuvolades encara seran més escasses.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Tant dissabte com diumenge, pareix que el sol serà el clar protagonista amb només alguns núvols baixos en trams de la costa a primera i última hora de les dos jornades del cap de setmana. 

Calor sense aturador

Si ens fixem en les temperatures, es mantindran sense grans canvis o pujaran inclús un poc de cara al diumenge, especialment en Alacant. La calor forta de ple estiu està garantida, amb màximes d’entre 30º i 35º en la majoria de punts, potser un poc més altes en zones interiors. Calor de primera categoria, tot i que sense extrems, que pareix que s’allargarà tota la pròxima setmana sense pluges a la vista.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou pic de calor durant la setmana, però no ens escaparem d'alguns arruixons" "Previsió: Arriba la calor més pesada dels últims dies el cap de setmana"