Molta atenci贸: Arriba la setmana m茅s c脿lida del que portem d'any

Les temperatures tocaran sostre a finals de setmana, amb les temperatures m茅s altes de l'any en molt punt del territori valenci脿
La calor t貌rrida ser脿 la clara protagonista d'esta setmana en Val猫ncia | Jes煤s Mart铆nez

La calor intensa ser脿 clarament la protagonista al llarg de tota esta setmana en tot el territori valenci脿, hi haur脿 pujades i baixades, per貌 l'ambient de ple estiu ser脿 clarament el protagonista. El pic m茅s t貌rrid de calor es produir脿 entre dijous i divendres amb temperatures extremes de fins a 40潞C en l'interior i amb ambient m茅s suau, per貌 igualment insuportable, a causa de la basca, en tota la costa.

El sol dominar脿 en conjunt esta setmana amb dies radiants, tot i que a mitjans de setmana podrien arribar algunes nuvolades de vesprada en l'interior, sense m茅s conseq眉猫ncies. En este sentit, ja este dilluns, 27 de juliol, l'AEMET (Agencia Estatal de Meteorologia) alerta en molts punts de temperatures extremes de fins a 36潞C en l'interior de Val猫ncia.

Les temperatures superaran els 35潞C en tot l'interior de Val猫ncia | AEMET

Pic de calor a finals de setmana

Les temperatures seran prou altes en conjunt amb calor molt pesada accentuada per la basca. La majoria de m脿ximes se situaran entre els 30潞C i els 35潞C, arribant a fregar els 40潞C, tamb茅 arran de costa amb l'entrada del ponent a finals de setmana. A dem茅s, entre dimecres i dijous hi haur脿 un pic t貌rrid de calor en tot el territori valenci脿 i ser脿 quan les m脿ximes m茅s altes es registraran en l鈥檌nterior amb valors que se situaran entre els 36潞C i 38潞C en la gran majoria de punts, superant els 30潞C tamb茅 en la costa.

Sol i calor cada volta m茅s contundent

Pel que fa a l鈥檈stat del cel, s鈥檈spera un temps totalment radiant amb sol en conjunt amb alguns intervals de n煤vols baixos prop de la costa al llarg de la setmana i tamb茅 alguns n煤vols alts de vesprada, provinents de l'interior peninsular. Tot a莽貌 vindr脿 acompanyat de pols en suspensi贸. Com a xicoteta novetat, es podrien reproduir algunes gotes de vesprada a mitjans de setmana en l鈥檌nterior de Castell贸.

La calor i sol seran els clars protagonistes al llarg d'este dilluns | AEMET

Cap de setmana de ple estiu

El temps ser脿 plenament estiuenc amb calor intensa per damunt dels 35潞C i sol radiant de cara al cap de setmana. Ens trobem en plena can铆cula i aix貌 ho seguirem notant al llarg de tota la setmana, amb valors que, en conjunt, se situaran per damunt dels que tocaria per a l'猫poca.  

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"M茅teo Especial: La calor m茅s pesada no dona treva el cap de setmana" "Nou pic de calor durant la setmana, per貌 no ens escaparem d'alguns arruixons"