Xicotet respir de la forta calor, però les temperatures tornaran a pujar esta setmana

A pesar d'alguns arruixons puntuals els primers dies, el sol dominarà sense més conseqüències
A pesar d'alguns canvis este dimecres, arriba la calor més forta de la setmana | Àngel Galán

El temps d'esta setmana vindrà marcat per la baixada de les temperatures els primers dies, però no ens fiem d'este descens perquè els termòmetres tornaran a pujar a mitjans i finals de setmana. Amb tot, tindrem una situació que es mantindrà prou solejada, però entre dilluns i dimarts poden caure alguns arruixons febles.

Calor més moderada

Pel que fa a les temperatures, entre dilluns i dimarts, la calor serà molt més moderada amb màximes que es mouran entre els 27º i 32º, si bé poden ser més altes en zones interiors. De nit també baixaran més els termòmetres, tot i que seguirà la basca i l’ambient un poc pesat prop de la costa.

De cara als següents dies, els termòmetres tornaran a pujar a partir de mitja setmana, quan tindrem màximes que superaran ja els 30º en gran part del territori, inclús els 35º en l’interior. L’ambient serà clarament més càlid i de ple estiu, però pareix que no es repetirien les màximes tan extremes dels últims dies de juliol.

Mapa de previsió per a este dilluns | Aemet

Alguns arruixons a la vista

Entre dilluns i dimarts poden caure alguns arruixons febles i dispersos, principalment en les comarques del sud. En general, seran fenòmens poc importants, febles i passatgers, mentres que esta situació ja serà història a partir de dimecres. 

Si donem una ullada a mitjà termini, no es veuen pluges ni regades generals a la vista, tot i que pareix que els arruixons de vesprada podrien ser més freqüents algunes jornades en l’interior del territori valencià, especialment al voltant dels Ports. Tampoc es veuen onades de calor prop, a pesar de què seguirà l’ambient de ple estiu amb calor i basca.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsión: Arriba la pitjor part de l'onada de calor a les portes del cap de setmana" "Previsió setmanal: Molta atenció: Arriba la setmana més càlida del que portem d'any"