Tornarà a tronar hui també?

Només tronarà al nord i en punts de l'interior de Castelló perquè encara que en punts de muntanya de València i d'Alacant

Des que començà la setmana ha plogut i ha tronat tots els dies. Les més perjudicials van ser les de dimarts en vindre acompanyades de pedra i afectar la collita d'hortalisses d'un bon rogle de la comarca dels Serrans i del Camp de Túria.

La pregunta que ens fem tots des de primera hora del dia és si hui també tronarà. La resposta la tenim ben clara: només tronarà al nord i en punts de l'interior de Castelló perquè encara que en punts de muntanya de València i d'Alacant també es formaran núvols d'evolució pense que no deixaran pluja.

Les temperatures es mantindran tan altes com els últims dies.

Demà divendres acomiadarem la setmana laboral amb un dia assolellat i calorós. Tindrem núvols baixos i ambient boirós a primera hora a la costa i a les comarques més centrals, i cap a migdia creixeran de nou a les muntanyes del nord núvols de tempesta que localment encara podran descarregar amb intensitat moderada o forta.


La matinada de divendres a dissabte es desfaran els núvols anunciant un cap de setmana calorós i més estable.

Dissabte de matí es veuran núvols a la costa i de vesprada es veuran alguns núvols amb certa evolució al nord, però igual que es formaran acabaran dissipant-se.

Diumenge farà més calor, amb temperatures que podran arribar als 30 graus a la costa i als 35 per l'interior, i dilluns començarem la setmana amb les mateixes condicions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Eclipsi solar: quan i on veure-ho des d'Espanya?" "Més calors i alguns trons"