Últimes tronades de la temporada

Aemet ha donat un avís per pluges intenses que poden donar més de 20 litres en poc més d'una hora i estar acompanyades de pedra

La calor ens ha acompanyat durant la primera part de la setmana. Hem tingut dies de rigorós estiu, on la humitat relativa alta s'ha barrejat amb les altes temperatures 'regalant-nos' les primeres tropicals, les primeres nits d'insomni a tota la franja costanera.

Ahir notàrem com les temperatures quedàvem prou més baixes que dies enrere. Un descens d'entre 3 i 4 graus que tots agrairem, i hui continuaran baixant tot i que l'ambient es mantindrà bascós.

La inestabilitat ens acompanyarà des de primera hora, i les precipitacions podran afectar la major part de la Comunitat encara que les pluges més intenses cal esperar-les al nord, on Aemet ha donat un avís per pluges intenses que poden donar més de 20 litres en poc més d'una hora i estar acompanyades de pedra.

El matí serà més inestable que la vesprada i les pluges més intenses cal esperar-les al nord i per l'interior, sense descartar algun ruixat d'intensitat moderada a prop de la costa.

De vesprada els núvols més actius descarregaran al nord i al sud escamparà la nuvolositat amb el pas de les hores.

Les temperatures encara baixaran dos o tres graus més.

Demà divendres encara hi quedarà certa inestabilitat que podrà afavorir que es registren ruixats de distribució irregular i de poca entitat.

Tindrem més sol, i encara que les temperatures nocturnes quedaran més baixes les diürnes tendiran a pujar.

L'últim cap de setmana de la primavera començarà inestable i més fresc. Les pluges avançaran des de l'interior, localment ca esperar ruixats moderats i fins i tot en forma de tempesta, cap a la costa on els núvols arribaran amb poca activitat.

Durant la nit i matinada escamparà la nuvolositat i començarà a deixar-se sentir el ponent que farà pujar les temperatures de forma notable a la costa.

Dilluns començarem la setmana i donarem la benvinguda a l'estiu amb ponent i calor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avís de pluges fortes i tempestes en la Comunitat Valenciana per una DANA" "Un final de setmana més primaveral"