Vent al nord i gelades dèbils per a la primera meitat de setmana a la Comunitat

En el sud podrien acumular-se més nuvolades i produir-se alguna precipitació de caràcter dèbil durant la vesprada de hui.
Mapa d'alertes per a hui dilluns, 11 de febrer | Aemet

 

La setmana arranca de manera tranquil·la pel que fa a l'oratge a la Comunitat Valenciana.

 

Segons els pronòstics de l'Agència Estatal de meteorologia, Aemet, per a hui dilluns s'esperen cels poc nuvolats, amb intervals de núvols alts i mitjans en la zona nord del territori. En el sud podrien acumular-se més nuvolades i produir-se alguna precipitació de caràcter dèbil durant la vesprada. Pel que fa a les temperatures, les mínimes es mantenen mentre que les màximes baixen respecte a dies passats.

 

El vent bufarà amb força a la zona de l'interior nord de Castelló, on Aemet ha activat l'avís groc per fortes ratxes del nord-oest, de fins a 90 km/h, que puntualment podrien superar els 100 km/h. Aquest fenomen es manté de les 11 a les 15 hores d'aquest dilluns. En la resta del territori el vent del nord-oest i l'oest també podrà bufar amb alguna ratxa moderada, però tendirà a ser fluix amb el pas de les hores.

 

A causa d'aquesta alerta per vent tot l'interior de la província de Castelló ha quedat marcat en nivell alt, color taronja, de risc d'incendis forestals. Per a demà tot el territori es manté en color verd, és a dir, risc mitjà/baix.

 

Per a demà dimarts s'espera novament una jornada tranquil·la. El més destacable, segons apunta Aemet, serà la presència d'intervals de núvols baixos al sud d'Alacant, mentre que les temperatures descendiran en general, amb gelades dèbils en les zones de l'interior nord de la Comunitat. L'interior nord de Castelló continuarà comptant amb vent del nord-oest moderat de matinada.

 

Per a dimecres els cels es mantindran clars o amb pocs núvols, passant a cobrir-se amb núvols baixos de vesprada. Les temperatures no patiran canvis, continuaran les gelades dèbils a les zones interiors, i el vent es mantindrà fluix, passant a bufat de component est.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!