Preocupa la nit de Sant Joan després que el 8 de juny acaben les restriccions nocturnes


Rebre les notícies de València Diari

Set mesos ha estat la Comunitat Valenciana amb el toc de queda ara afronta el seu últim cap de setmana amb toc de queda, després que la interdepartamental d’este dijous haja decidit alçar les restriccions a la mobilitat nocturna. Este dimarts dia 8 serà el final del toc de queda, i també s’acabarà la limitació en el nombre de persones que es poden reunir en àmbits públics i privats, fins ara el límit són 10 persones.

Vigilància centrada en aglomeracions

Generalitat, Delegació de Govern i ajuntament de València mantingueren ahir una reunió de coordinació amb l’objectiu de preparar el nou escenari davant les últimes mesures de desescalada. Així, a partir del 8 de maig la vigilància se centrarà a evitar aglomeracions en municipis costaners davant les visites turístiques de la resta del territori, en les pròximes setmanes la vista virarà cap a la nit i les seues activitats, desde el botelló fins al compliment de les mesures en l’oci nocturn.

L’oci nocturn podrà obrir fins a les dos de la matinada

A partir del 8 de juny, l’oci nocturn podrà obrir fins a les dos de la matinada, amb restriccions del 50% de l’aforament en l’interior i el 100% en l’exterior, amb prohibició de ballar. Els bars podran estar oberts fins a la 01:00 de la matinada.

La festa de Sant Joan en el punt de mira

En este sentit, divendres, la reunió de coordinació de seguretat de mesures Covid -19 (amb representació de totes les administracions) va acordar impulsar unitat d’acció de totes les forces de seguretat per a adaptar-se a esta nova etapa.

Segons va expressar el president de la Generalitat, Ximo Puig, preocupen especialment les possibles celebracions amb motiu de la festivitat de Sant Joan, el pròxim 24 de juny, davant les quals va fer una crida a la prudència.

Arriba la gran nit de Sant Joan, durant la matinada del 23 al 24 de juny. Un dels punts que es va abordar en la reunió sabent que esta celebració típica passa per aglomeracions en les platges al voltant de les fogueres, una celebració que, això no obstant, desde la Sanitat ja insistiren que no tindria cabuda este any.

L’Ajuntament de València tancarà les platges la nit de Sant Joan

L’Ajuntament de València tancarà totes les seues platges la nit de Sant Joan per evitar la concentració de persones i, botellons en contra de les normatives anticovid. La idea,
segons indicà el regidor de Seguretat, Aarón Cano, és deixar que transcórrega un dia de platja normal el dia 23 de juny i cap a les 20 hores procedir al desallotjament dels arenals i al desplegament d’un dispositiu policial que impedesca el seu accés ja tota la nit.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies