Ray Zapata aconsegueix la medalla de plata en la final de sòl


Rebre les notícies de València Diari

Ray Zapata s’ha convertit en el sisé medallista d’Espanya després de conquistar la plata en la final de sòl. L’espanyol va aconseguir la mateixa puntuació que Artem Dolgopyat, però la dificultat més gran de l’exercici de l’israelià li va atorgar l’or al seu rival.

Zapata acaricia l’or

A res s’ha quedat Zapata del segon or d’Espanya en estos Jocs Olímpics. L’espanyol ha aconseguit la mateixa marca que el guanyador, amb una nota de 14.933, la mateixa que Dolgopyat, però la dificultat més grossa de l’exercici de l’israelià li han apartat de l’or.

Més de 10 anys sense medalla olímpica

Gran alegria la que ens ha donat Ray, ja que la delegació espanyola no guanyava una medalla olímpica en gimnàstica artística des dels Jocs de Pequín en 2008.

Ray Zapata uneix el seu nom al de Gervasio Deferr, or en poltre de Sidney 2000 i Atenes 2004 i bronze en sòl de Pequín, i també al de Patricia Moreno, bronze en sòl a Atenes 2004.

Metall molt important per a la gimnàstica artística espanyola, que no sol donar medalles a Espanya en els Jocs i que després de dos Jocs en blanc Zapata ha tornat a posar en el podi a la gimnàstica artística espanyola.
 

<

>

 

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies