Un pare aconsegueix gràcies a TikTok una engrunsadora per a la seua filla en cadira de rodes

La localitat instal·larà una engrunsadora adaptada després del missatge viral del pare en xarxes socials on demanava a l'Ajuntament que complira amb les seues peticions
Un pare aconsegueix gràcies a TikTok una engrunsadora per a la seua filla en cadira de rodes | Getty Imatges


Un pare de Tomares (Sevilla) a la fi aconsegueix el seu objectiu. Havia difós un vídeo en TikTok demandant la instal·lació d'una engrunsadora adaptada per als xiquets en cadira de rodes amb necessitats de mobilitat com la seua filla.

L'Ajuntament ha fet cas al pare gràcies a la virilització del seu missatge en xarxes socials.


Per fi, María, una xicoteta amb necessitats especials de Tomares, podrà balancejar-se des d'una engrunsadora. El seu pare porta un any intentant que l'Ajuntament instal·lara una engrunsadora adaptat en algun dels 28 parcs infantils del municipi.

Ho han aconseguit quasi un any més tard

 

El pare de Tomares avisava en el vídeo de TikTok que estava "indignat", ja que l'Ajuntament havia promés complir les seues peticions en moltes ocasions i no complia amb la seua paraula.


El passat 28 de desembre, l'Ajuntament comunicava que anava a iniciar d'"immediat" tots els tràmits administratius perquè al començament de 2022 comence la instal·lació en la localitat d'un gronxador adaptat per a cadires de rodes "del qual puguen fer ús tots aquells xiquets de la localitat amb mobilitat reduïda".


L'Ajuntament assegura en un comunicat el següent: "L'Ajuntament de Tomares sempre ha mantingut en ferm el seu compromís d'instal·lar aquesta engrunsadora adaptada per a cadira de rodes, un compromís que es manté i serà realitat molt prompte, perquè els xicotets del municipi amb capacitats diferents puguen gaudir jugant igual que la resta de xiquets".


"Atesa la demanda d'una família, que sol·licita la instal·lació en Tomares d'una engrunsadora adaptada per a cadira de rodes del qual puga fer ús la seua filla, l'Ajuntament iniciarà res més comence el 2022, tots els procediments administratius necessaris per a l'adquisició d'aquesta engrunsadora certificada, així com per a la contractació d'una empresa homologada especialitzada en la instal·lació d'aquest tipus de jocs", afigen.


Gràcies a tot el suport dels usuaris de la xarxa social, el pare ha volgut donar les gràcies per tots els missatges que ha rebut. "Torne a confiar en la societat", agraïa el pare que a la fi ha aconseguit el que demanava des de fa quasi un any.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Què és la jubilació parcial i quins són els seus requisits?" "Oltra: 'Les oficines Mentora s'obriran per atendre tota la joventut en risc d'exclusió'"