Alfafar acosta més de 140 ofertes d'ocupació en l'II Fòrum Ocupa’t

Les persones interessades poden inscriure's fins al pròxim 3 d'octubre en www.aesocupacio.esL’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local i en col·laboració amb RH en Positiu, ha recollit més de 140 ofertes d'ocupació a través de més de 25 departaments de recursos humans de la zona per a la marató d'entrevistes que es realitzarà en l'II Fòrum d'ocupació Ocupa’t.


Les persones en cerca d'ocupació poden inscriure's en la web de l'esdeveniment a totes aquelles ofertes que siguen del seu interés.

Si compleixen els requisits, se'ls assigna una hora concreta per a cada entrevista de treball acceptada, durant el matí del 7 d'octubre, de 9 a 14 h, de manera presencial en el Complex Esportiu Municipal d'Alfafar (SUMA Fitness Club ALFAFAR).


La Marató d'entrevistes ofereix l'oportunitat de reunir persones en cerca d'ocupació amb empreses que busquen talent. Els candidats i les candidates s'entrevistaran durant 15 minuts amb els departaments de Recursos Humans prèviament agendats.

D'esta manera, les persones interessades poden fer una o diverses entrevistes en un sol matí i sense eixir del recinte sabent que compleixen els requisits mínims desitjats per l'empresa.

Paral·lelament a la Marató, també poden acudir al cicle de Conferències per a millorar la seua ocupabilitat.


La regidora d'ocupació i ocupació, Mª Dolores Caballero, ha mostrat el seu optimisme amb les oportunitats que brinda un esdeveniment com el Fòrum Ocupa’t a les persones desocupades. “Des d'Alfafar apostem pel foment de l'ocupació i ens complau poder recollir ofertes d'ús de grans empreses que fomenten l'ocupació”, ha assegurat.


Els perfils que busquen les empreses són molt variats: reposadors/as, encaixadors/as de cítrics, venedors/es, cambrers/es, cuiners/es, infermers/es, electromecànics/es, comptables, entre molts altres.

El sector comerci, el sociosanitari, l'hortofructícola, l'hostaler i l'industrial són els sectors més presents en este fòrum.


La Marató d'Entrevistes compta amb grans empreses com Leroy Merlin, Bricomart, Norauto, Decathlon, Banco Mediolanum, Bonatel (Vodafone), Musgrave (Dialprix, Dialsur, Dicost...); empreses del sector sociosanitari com Colisee, Clece, Atentia, Sercoval, Solimar; empreses del sector de l'hostaleria com a Grup Saona; consultores de RH com Manpower, Interim Group, Access, Crit, Gi Group, Iman,  Temporing,  EmploGreen, Grup Constant; i associacions com a Fundació Adecco, Associació Inserida – Fundació Onze, Fundació Randstad, Grup Sifu.


L'esdeveniment tindrà lloc el dijous 7 d'octubre en el Complex Esportiu Municipal d'Alfafar de 9 a 14 hores.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vila-real habilita una oficina municipal per ajudar els afectats pel volcà de la Palma" "Les residències de gent gran de la Comunitat recuperen la normalitat"