L'amenaça a Felip VI de qui va descobrir l'escàndol de son pare

El Rei podria estar temerós davant d'unes noves informacions que podrien vore la llum pròximament
Podrien eixir noves informacions que perjudicarien al Rei Felip | GTRES

Fa uns dies eixia a la llum una notícia que es convertia ràpidament en un vertader escàndol: el rei emèrit Joan Carles I havia rebut com a 'regal' d'Aràbia Saudita un total de 100 milions d'euros que hauria portat a un compte de Suïssa. Este compte pertanyia a una fundació que havia creat, 'Lucum', i que venia a establir que el segon beneficiari de la mateixa era el seu fill, Felip VI. 

La publicació d'esta informació en el mitjà 'Telegraph', va portar, entre altres coses, a què l'actual monarca no dubtara en emetre un comunicat a on donava a conéixer que renunciava a l'herència de son pare i que li retirava la seua assignació anual, que està contemplada en els Pressupostos Generals de l'Estat. 

Este mencionat escàndol va saltar a la llum gràcies a la faena incansable d'un periodista 'freelance', James Badcock, que ha dedicat molt de temps a reunir les dades necessàries per a demostrar tot el que havia fet Joan Carles. Un periodista a qui, com ha explicat a mitjans com 'Vanitatis', «sempre m'ha interessat este tema, sobretot, a partir del contratemps de Botsuana. Em cridava molt l'atenció la desconnexió que existia entre tots els rumors que circulaven sobre la fortuna del rei Joan Carles i el que s'havia posat negre sobre blanc, que és molt poc». 

Intranquil·litat per a Felip VI

L'actual monarca s'ha de trobar intranquil, ja que Badcock ha deixat caure que el seu treball en matèria reial no es quedarà ací. En este sentit, ha manifestat que «ara mateix físicament no tinc més informació, però ja hi estic treballant. Hi haurà més».

En esta línia, ha afegit que «hi ha dos línies d'investigació ara mateixa. Una seria avançar-se a l''època daurada' del rei emèrit (...). L'altra és vore si aguanta la versió que ha donat Felip VI sobre que només va saber sobre la 'Fundació Lucum' fa un any». És més, ha recalcat: «Segurament hi ha més fons i més diners de la fortuna de Joan Carles I per allà. Ja vorem si hi ha més connexions i l'actual Rei no sabia més del que diu».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Christian Gálvez aprofita el confinament pel coronavirus per a fer una dura confessió" "Les paraules de Corinna que incendien encara més la Casa Reial"