L'anunci de Rajoy que ha deixat a tot el món amb la boca oberta

L'expresident del Govern visitarà 'El Hormiguero' el pròxim 10 de desembre
Mariano Rajoy visitarà el plató de 'El Hormiguero' | GTRES

Una moció de censura va posar fi a la vida política de Mariano Rajoy i també a les seues aparicions en la televisió. Ara, després de més d'un any, l'expresident del Govern tornarà a un plató i ho farà com a convidat de 'El Hormiguero'.

Retorn de Rajoy a la televisió

El pròxim 10 de desembre, 'El Hormiguero' té una cita amb Mariano Rajoy o, millor dit, l'expresident del Govern té una cita amb Pablo Motos, que ha conseguit pactar una entrevista amb l'exlíder del PP. La confirmació ha sigut molt inesperada, ja que Rajoy ha estat molt de temps lluny dels mitjans i fins i tot de la vida pública. El presentador de 'El Hormiguero' té tot un repte al davant.

Pablo Motos ja té experiència amb polítics

Esta entrevista serà la seua primera aparició en els mitjans després de més d'un any apartat. Pablo Motos intentarà conéixer quina és l'opinió de Rajoy sobre el que està passant en Catalunya, sobre el resultat de les eleccions o sobre l'auge de VOX. Tot això ho farà en un format molt diferent del que Rajoy està acostumat. 'El Hormiguero', tot i ser un programa d'entreteniment, ja sap el que és acollir polítics en el seu programa. Durant esta campanya electoral, tots els màxims dirigents van visitar a Pablo Motos, a excepció de Pedro Sánchez que no va acceptar la invitació.

Pablo Motos durant l'entrevista amb Santiago Abascal | GTRES

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El misteriós destí de Malú i Albert Rivera després de la dimissió" "Alcoi recollirà el Premi Ondas a Camilo Sesto"