El coronavirus torna a tocar en la porta de Pedro Sánchez

Ja són quatre els contagiats en l'entorn del president del govern
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu. | Europa Press

 

Pedro Sánchez no guanya per a disgustos. Després de fer-se públic que el coronavirus ha afectat a la seua família, ara sabem que un dels conductors personals del president del govern espanyol ha donat també positiu en coronavirus, tal com confirma 'La Información'.

 

El funcionari que acostuma a traslladar al president en un Audi A8 oficial tampoc s'ha pogut escapar de la pandèmia que està causant estralls a tot el país. Es troba confinat en sa casa, a l'espera de rebre l'alta. Amb ell, de moment, són quatre els casos de contagi en l'entorn directe del cap de l'Executiu.

 

Sánchez va tindre contacte directe amb el conductor 

Per sort, el conductor es troba bé i no té símptomes. La mala notícia per a Sánchez és que va tindre contacte amb ell abans de donar positiu, ja que el funcionari el va traslladar en el cotxe oficial a diferents localitzacions de la capital espanyola abans d'agafar la baixa. Pedro Sánchez està ara movent-se de casa al Congrés i, només en alguna ocasió, al Ministeri de Sanitat. Però es cert que el ritme que està portant el president és molt frenètic i no seria estrany que s'acabara contagiant.

 

Els contagiats que envolten el president

Segons 'La información', el president es troba en perfecte estat i sense cap símptoma. En les proves que se li han realitzat, ha donat negatiu. Però com hem dit, els casos de positiu en coronavirus en l'entorn de Sánchez són quatre: la seua dona, Begoña Gómez, el DAO de la Guàrdia Civil, Lauretino Ceña, la vicepresidenta, Carmen Calvo, i ara el seu conductor.

  

Amb tot, l'objectiu màxim de Pedro Sánchez és solucionar com més prompte millo esta crisi i per això ha d'estar sa, motiu pel que segurament estiga en sa casa confinat en alguna habitació, separat de la seua dona, que va donar positiu en Covid-19 fa unes setmanes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!